UOVISION UM785 -4 G  LTE  EMAIL KÜLDŐ VADKAMERA  . A termék aktuális áráról érdeklődni szíveskedjen!

Üzletünkben számos vadkamera elérhető, email képküldős, felhős illetve memória káryás modellek. Több száz kihelyezett kamera felügyletét végezzük, a tulajdonosok nagy megelégedésére évek óta működnek, megfigyelnek, objektumot védenek. Számos kiegészítő elérhető nálunk, tartókonzol, akkumulátor, acél védőtok, erősítő antenna stb… Egyedi felhasználásnak megfelelően segítünk kiválasztani az önnek legmegfelelőbb típust kérjen tanácsadást tőlünk. Nézzük a paletta egyik legkedveltebb modelljét az UM785-4G LTE kamerát.

A termék ára: 125.000.-Ft

RÉSZLETEK

Videófelvételt is küld! 

Ez a csúcstechnológiás kamera kiváló választás a vadászok és a természetmegfigyelők számára. Nagy hatékonysággal alkalmazható méhészetek, stégek, hétvégi házak megfigyelésére, védelmére és egyéb biztonságtechnikai célokra is.

Az UoVision új  vadkamerája ötvözi a nem képküldős és képküldős kamerák minden előnyét és számos új funkciót kínál a vadkamerát használók számára. Full HD videófelvételt és 20 MP-es fényképeket készít. A készülék beépített mikrofon segítségével videófelvétel üzemmódban a hangot is rögzíti. Igény esetén beállítható, hogy egyszerre videófelvételt és fényképet is rögzítsen.

A kamera rendkívül nagy újítása, hogy 10 másodperc hosszú HD videó felvételt is képes átküldeni (hanggal együtt) GSM hálózaton keresztül. Az átküldhető fényképek méretét is rendkívüli mértékben megnövelték a korábbi kamerákhoz képest. A kamera már 20 MP-es (3264×2448) képek átküldésére is alkalmas GSM hálózaton keresztül. Jelenet üzemmódok segítségével a fényképezőgépekhez hasonló módon választhatóak különböző beállítások, melyekkel az expozíciós és záridő beállítást optimalizálhatjuk annak megfelelően, hogy hol és mit szeretnénk rögzíteni a kamerával.

A nagyméretű 2,4”-os előlapi kijelző a készülék elejére került, egy felnyitható ajtó mögé, így a kamera pozicionálása sokkal könnyebb, mint a szétnyitható, belső kijelzővel ellátott kamerák esetében. A vadkamerába egy matt kijelző került, amin kevésbé csillan vissza a napfény, így kényelmesebben nézhetjük vissza a feltételeket akár még napsütésben is. A készülék magyar nyelvű menüje egyszerű és logikusan felépített, mindössze 6 db háttér világítással ellátott gombbal megoldható a készülék beállítása.

Nappal és megfelelő fényviszonyok mellett színes, éjjel, illetve rossz fényviszonyok esetén fekete-fehér képeket és videókat készít. Egy fényérzékelő kapcsolja át automatikusan nappali üzemmódból éjszakai üzemmódba és fordítva. Sötétben a kamera láthatatlan 42 db nagy teljesítményű, 940 nm-es infravörös LED-el világítja meg a helyszínt. Az infravörös vaku teljesítménye állítható.

Nagy érzékenységű passzív infravörös mozgás érzékelő (PIR) élesíti a kamerát, bármilyen emberi, vagy állat általi mozgásra. Érzékenysége állítható, látószöge 105°, reakció ideje pedig mindössze 0,6 másodperc.

Beállítható, hogy bizonyos időközönként mozgás aktiváció nélkül is képeket, illetve videót készítsen (Time-Lapse). Lehetőség van manuális felvételkészítésre is.

A kamera foglalata 32 GB-os SD kártyával bővíthető. Felülírás funkció segítségével beállítható, hogy az SD kártyát újraírja, ha az betelt. Másképp nevezi el a mozgás aktivációval, time-lapse funkcióval és a manuálisan készített felvételeket.

12 db AA méretű („ceruza”) elemmel működik. Az elemtartó rekesz teljesen kivehető a kamerából a könnyebb elemcsere érdekében. Külső tápcsatlakozóval is rendelkezik, melynek kialakítása lehetővé teszi, a kamera fedelének felnyitását, anélkül hogy a csatlakozót ki kellene húzni. Automatikusan átvált a külső áramforrásra, ha az elérhető és visszavált a belsőre, ha a külső megszűnik. Működési ideje többféleképpen beállítható, akár a hét minden egyes napján más időszakokra is.

GSM modul segítségével a kamera képeket, vagy akár 10 mp-es videófelvételt küld mobiltelefonra, vagy e-mail címre GSM*/GPRS hálózaton keresztül több különböző lehetséges beállítás alapján. A felhasználó így azonnal értesül róla, ha a kamera bekapcsolt. Az elküldött felvételek mellett a kamera elküldi a felvétel dátumát, időpontját, aktuális hőmérsékletet, akkumulátor állapotot, jelerősséget és az SD kártyán lévő szabad / foglalt hely méreteit.

Bizonyos funkciók és beállítások mobiltelefonos applikáció segítségével, illetve SMS parancsok segítségével vezérelhető távolról.

A mobiltelefonos applikáció neve CamCtrl_M

Elérhető a következő linken: 

CamCtrl_M  –  android

*Az éjszakai videó felvételek készítése során az infravörös vaku működése jelentős áramfelvétellel jár, így mindenképpen ajánlott nagy kapacitású külső akkumulátor használata az üzembiztos videórögzítés érdekében.

*GSM hálózat használata esetén az MMS küldés funkció (mely a szolgáltatónál inaktiváltatható) jelentősen megnövelheti a havi költségeket, ezért érdemes a GPRS hálózat használata mobilnettel feltöltött kártya alkalmazásával..

*GPS információk: A vadkamerák nem rendelkeznek valódi GPS jeladóval.

A mobil hálózat cellainformációs üzeneteit felhasználva nyújthatnak támpontot a több kamerát üzemeltető felhasználóknak, hogy adott kamerát melyik területen helyezték el. Nem képesek pontos koordináták jelzésére, így ez a funkció az üzemeltetés során hasznos. Lopás esetén a cellainformációs szolgáltatás pontatlansága miatt ez akár több utcányi tévedés lehetőségét rejti magában. Ezen felül csak bekapcsolt kamera és behelyezett SIM kártya esetén működőképes a funkció, ami egy eltulajdonított készülék esetén nem garantálható.

ADATOKGyártó :UOVisionTámogatott fénykép felbontások:12MP, 10MP, 8MP, 3MP, 1,3MPTámogatott videó felbontások:1080P (1920×1080), 720P (1280×720), WVGA (800×480)Energiaellátás:opcionális 12 x AA elem, AA akku, vagy 6V egyenáramú külső tápcsatlakozóKijelző:2.4 collJótállás:Gyártó által vállalt garancia: 2 év.

Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft – 100.000 Ft – 12 hónap. 100.001 Ft – 250.000 Ft – 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap. Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például, de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.Előre beállítható videó felvétel hossza:5-60Méretek:165x125x65mmKépek közötti késleltetési idő:0mp – 60pCsatlakozók:USB csatlakozó, 6V DC csatlakozóMűködési / tárolási hőmérséklet:-20 – +60°C / -30 – +70°CMűködési páratartalom:5% – 90%Adat tárolás:SD kártya 32 GB-igOpcionális tartozékok:SD kártya szükséges a működtetéshez.

Képküldő funkció:E-mail küldősVízállóság:IP66Látószög:52°Infra vaku részletek:beépített nagyteljesítményű, az emberi szem számára láthatatlan (940 nm)Hangrögzítés:igenKiegészítő információk:dátum, idő, hőmérséklet, holdfázisInfra vaku:LáthatatlanInfra hatótávolsága:15mBiztonsági minősítések:FCC, CE, RoHSReakció idő:0.6Tömeg (g):495Mozgásérzékelő érzékenysége:állítható (magas/normál/alacsony/ki)Email-ben küld képeket:IgenFelhőbe tölt képeket:Nem.

Észlelési távolság:éjjel-nappal maximálisan 15 m, 52°-os látószögbenEgyéb tulajdonságok:- beépített mikrofon
​- magyar menü, stabil szoftverSorozatkép:1-10 dbSzenzor:5MPSzín:terepszínűAnyaghasználat:műanyag