PINEWOOD Svéd Prémium ruházat!

PINEWOOD  Svéd Prémium ruházat!

Vadászat és túrázás szerelmeseinek, kabát,polár felsők, nadrágok ,ingek pólók hatalmas választékban. Kíváló minőségű Skandináv termékek megfizethető áron !

Elolvasom

FŰTHETŐ RUHÁZAT, MELLÉNY

FŰTHETŐ RUHÁZAT, MELLÉNY

A Thermosoles fűthető mellény rendkívül jó választás a hideg napokra. Könnyű, komfortos, kényelmes és már önmagában is meleg viselet. Lélegző anyagának köszönhetően viselhetjük kabát, sídzseki, vagy akár motoros ruha alatt is. A melegítőpanelek a mellény hátsó részén a lapockák magasságában és két oldalt a veséknél helyezkednek el. A mellény két teljes értékű cipzározható zsebbel rendelkezik, melyek közül a bal oldaliban egy tépőzárral leválasztott rekeszben kapnak helyet […]

Elolvasom Hozzászólok

PINEWOOD Svéd Vadász és Túra ruházatok,kiegészítők!

PINEWOOD Svéd  Vadász és Túra ruházatok,kiegészítők!

Skandináv minőségi kabátok,polár ruházatok, aláöltözők,nadrágok,ingek és polók, túra felszerelések nagy választékban kaphatóak! Tekintse meg kínálatunkat üzletünkben !

Elolvasom

DEERHUNTER VADÁSZ ÉS TÚRA RUHÁZATOK

DEERHUNTER VADÁSZ ÉS TÚRA RUHÁZATOK

Üzletünkben megtalálható, a prémium kategóriás Dán Vadász és Túra ruházatok termékei. Kabátok, nadrágok, polár felsők, dzsekik, polók, aláöltözők és egyéb ruházati kiegészítők. Kínálatunkat tekintse meg üzletünkben !

Elolvasom