TRUSTFIRE H5R LED FEJLÁMPA

A Trustfire H5R egy nagy fényerejű, pehelykönnyű, tölthető, remekül használható fejlámpa. Ez a 600 lumenes fényerősséggel és akár 115 méteres hatótávval rendelkező lámpa tökéletes futóknak, horgászoknak, vadászoknak, hegymászóknak és a természet szerelmeseinek.

A fejlámpa négy fokozaton használható, a legerősebb fényerőn 600 lumennel,  327 percig és akár 115 méteres hatótávon, a közepes fényerőn 155 lumennel, 10 óráig, 65 méteres hatótávon, az alacsony fényerőn pedig 50 lumennel, 36 óráig és 31 méteres hatótávon világít. A negyedik a holdfény üzemmód, itt 10 lumennel, 168 óráig 8 méteres hatótávon használható.

A Trustfire H5R 150°-os bevilágítási szögre képes a 2db beépített LED-nek köszönhetően.


Kétrétegű, ultravékony, kompakt és könnyű lencséket használnak a gyártás során, ezáltal a lencsék akár 97%-os fényáteresztésre képesek.

A lámpa a fejpántra egy nagy rugalmasságú és bőrbarát szilikon konzol segítségével helyezhető fel, amely lehetővé teszi a világítási szög 180°-os szabad állítását, így a lámpa könnyedén vezérelhető egy kézzel is.

A fejpánton fényvisszaverő mintát helyeztek el, a sötétben való láthatóság érdekében.

A H5R fejlámpa micro-USB-vel tölthető, az egyik oldalát fellazítva előbukkan a töltő aljzat. Egy tölöttségjelző LED ad tájékoztatást, hogy hol tart a töltési folyamat, pirosan világít ha még töltés alatt van a lámpa, a zöld szín pedig a teljes feltöltöttséget jelzi.

Ára :11.900ft