OLIGHT M22 WARRIOR LED PANNON VADÁSZ LÁMPA SZETT.

– 950 lumen fényáram
– 3 fényerő fokozat
– végkapcsolóval
– akár 30 óra üzemidő.

RÉSZLETEK

Olight M22 Warrior LED Pannon Vadász lámpa szett

Egy dobozban minden egyben, ami a tökéletes fegyverlámpához szükséges: M22 Warrior lámpa, 2600 mAh akkumulátor, töltő, lengőkapcsoló, mágneses szerelék.

M22 Warrior

Újra itt az Olight M22 sorozat újabb generációja az M22 Warrior. A LED maximális teljesítménye 950 lumen. A maximális fényerő mellett kb. 150 lumenes, 20 lumenes és stroboszkóp üzemmód is rendelkezésre áll. Méretét és funkcióit tekintve is kiváló taktikai és fegyverlámpa. A módosított LED-nek köszönhetően a lámpa meleg fényt ad, így a megvilágított terület apró részletei is kiválóan megfigyelhetőek. Sima felületű foncsorral rendelkezik, ami szűkebb sávban tartja a fényt, nagyobb távolságot bevilágítva. Bekapcsolása a lámpatest végén elhelyezett taktikai kapcsolóval történik, így a lámpa egy kézzel is könnyedén kezelhető.

Az M22 Warrior 2 db CR123 elemmel, 2 db 16340 akkuval vagy 1 db18650 akkuval működik. Az opcionálisan megvásárolható lengőkapcsoló kiváló fegyverlámpává, a szintén opcionális szűrők pedig még sokoldalúbbá alakítják az M22 Warrior lámpát.

Jellemzők:

  • nagy hatékonyságú működés
  • továbbfejlesztett taktikai felhasználás
  • rozsdamentes acél keret
  • karcálló alumínium váz
  • fényvisszaverődés gátló bevonat
  • IPX-8 vízálló.

A termék áráról és az aktuális készletről kérjük, érdeklődjön elérhetőségünkön!