MINOX X-ACTIVE 8X56 KERESŐTÁVCSŐ

– kiváló optikai minőség
– tűéles kép, természetes színek
– kiváló komfort, kis tömeg
– kiváló nappali és szürkületi távcső
– prémium minőség

MINOX KOMFORT GARANCIÁVAL!

RÉSZLETEK

A természet az ön vadászterülete

Mindössze egy szempillantás alatt az események középpontjában találja magát: Az új Minox X-active keresőtávcső család közelebb hozza önhöz a vadat bármely vadász területen – köszönhetően 8-szoros, vagy 10-szeres nagyítási fokozatának, és az akár 140 méter / 1000 méteres látómezejének.
Az új, sokoldalú távcső család kiváló optikai teljesítményt nyújt az aktív felhasználóknak természetes szín visszaadásával, és szép kontrasztos képalkotásával – egészen a lenyugvó nap utolsó sugárfoszlányáig. Nem csak vadászok lelik örömüket megbízható teljesítményében. A fáziskorrekciós tetőél prizma kristálytiszta képet garantál élvezetes színhűséggel fűszerezve.
A komfort híd kiképzés messzemenőkig kényelmes kezelhetőséget garantál – akár egy kézzel használva is – a megfigyelt részlet, vagy vad biztonságos bírálásához. Nem csak ideális körülmények közt, akár hidegben, vagy párás környezetben is. Ez felbecsülhetetlen előny cserkeléskor, kereséskor, de akár a les rejtekében is.

A gumírozott borítású robusztus váz nitrogén gáztöltése védi a belső optikai elemeket és megakadályozza a párásodást. A 8×56-os változat parádés, 126 méter széles látómezejével (1000 méteren) igazi élményt nyújt használójának. A kihúzható szemkagyló több fokozatban állítható, szemüveggel is használható. Rendkívül részletes megfigyelések végezhetők még szürkületkor is az 56 mm-es frontlencsének köszönhetően.
Fedezze fel új társát vadászatai során az X-active sorozat tagjai közt ön is!

Most internetes regisztrációt követően akár 10 év Minox Komfort Garancia szavatolja a hosszú távú jó döntést.

 Jellemzők:
– kihúzható szemkagylók a szemüvegesek számára is ideális használhatósághoz
– robusztus alumínium ház
– természetes szín visszaadás
– ergonomikus kezelhetőség, nyitott híd
– sokoldalú felhasználhatóság
– nitrogéngáz töltés, 5 méterig vízálló
– részletgazdag képalkotás, széles látómező 

A csomag egy kényelmes neoprén nyakpántot és hordtáskát is tartalmaz.ADATOK

ADATOKGyártó :MinoxJótállás:Gyártó által vállalt garancia: 2 év + 8 év online regisztrációhoz kötött kiegészítő garancia. Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft – 100.000 Ft – 12 hónap. 100.001 Ft – 250.000 Ft – 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap. Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például, de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.Méretek:195x160x70 mmMűködési / tárolási hőmérséklet:-10° – +50° CKilépő pupilla:7 mmBetekintési távolság:19,8 mmLátómező:126m/1000mDioptria kompenzáció:+/-4 dptÉlességállítás:központi élességállítás, belső fókuszálásVízállóság:IPX7Prizmarendszer:tetőél, (roof)Szemtávolság:56 – 76 mmGáztöltés:nitrogénNagyítás:8xTávcső frontlencse átmérő:56mmTávolságmérős:nemTömeg (g):1280Legkisebb fókusztávolság:3.5Legkisebb nagyítás:8Legnagyobb nagyítás:8Elméleti szürkületi érték:21.2Szemüveggel használható:igenÁllítható szemkagyló:igenTartozékok:neoprén nyakpánt, hordtáska, lencsevédő kupakokSzín:feketeAnyaghasználat:alumínium ház gumírozott .

224.900.-