LEICA AMPLUS 6 2.5-15X56I L-4A BDC CÉLTÁVCSŐ

– 6-szoros zoom tartomány
– BDC torony, L-4a szálkereszt
– nagy fényáteresztő képesség
– rendkívül strapabíró
– megbízható mechanizmus

RÉSZLETEK

Megbízhatóság a mindennapi használat során

A Leica Sport Optics (Wetzlar) egy újonnan kifejlesztett céltávcső sorozatot mutat be Leica Amplus 6 néven.

A prémium kategóriás céltávcső 6-szoros zoom-tartománnyal és megvilágított szálkereszttel kerül piacra 30 mm-es tubus átmérővel. Az Amplus önmagában egyesíti a színvonalas optikai teljesítményt, a funkcionalitást és a kiváló használhatóságot a mindennapok során, és ezt tűéles megvilágított szálkereszttel egészíti ki. Emellett nagy zoom tartomány, nagy méretű kilépő pupilla és rendkívül széles látómező jellemzi. Robusztus, tartós kialakítása miatt az Amplus 6 ideális kompromisszummentes használatra a legkeményebb igénybevétel mellett is.

Az Amplus 6 kimagaslóan precíz, megvilágított szálkeresztje rendkívül keveset takar ki a célpontból, emellett tűéles és ragyogó képet nyújt – zavaró csillanásoktól mentesen. A felhasználó így ideálisnak nem mondható körülmények között is tiszta képet lát. A BDC tornyos céltávcső második fókuszsíkban elhelyezkedő Leica L-4a szálkeresztje kipróbált és univerzális célzó jelként szolgál a precíz lövések leadásához.

A fejlesztés során a Leica nagy hangsúlyt fektetett a funkcionális elemek magas színvonalú kidolgozására. „Alkatrészeinek megbízhatósága biztosítja a pontosságot a döntő pillanatban. A bevált Leica DNS-re támaszkodva az Amplus 6 is semleges szín visszaadást szavatol csúcstechnológiás, hatékony bevonat technológiája révén. Ezt ötvözi ütésálló házával és kiváló felület kezelésével. Ezek teszik az újdonságot megbízható társsá a mindennapok vadászati szituációiban.” – mondja Ferdinand Mogwitz, a Leica Camera AG vadászati optika termékmenedzsere.

Jellemzők:

– 6-szoros zoom tartomány bármilyen szituációhoz
– széles látómező a tökéletes látvány érdekében
– 90% feletti fényáteresztő képesség
– rendkívül praktikus, jól kezelhető megvilágítás
– akár 90 mm-es betekintési távolság a biztonságért
– nagy méretű kilépő pupilla
– robusztusság

ADATOKGyártó :LeicaJótállás:Gyártó által vállalt garancia: 10 év, melyből 2 év az elektronikára. Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft – 100.000 Ft – 12 hónap. 100.001 Ft – 250.000 Ft – 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap. Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például, de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.Világítópont opciók:vanCéltávcső nagyítás tartomány:2.5 – 15xSzálkereszt:L-4aCéltávcső frontlencse átmérő:56mmKülső tubusátmérő a frontlencsénél:65Középtubus átmérő:30Legkisebb nagyítás:2.5Legnagyobb nagyítás:15Külső átmérő az okulárnál:48Felépítés:TornyosTartozékok:első lencsesapka, törlőkendő, elemSzín:feketeCikkszám:50410 Ára :638.900,-ft