INFIRAY TUBE TL35 V2  HŐKAMERA CÉLTÁVCSŐ  18500 AKKUMULÁTOR SZETTEL  .A termék aktuális áráról érdeklődni szíveskedjen!

– 35 mm fókusztávolság
– 384×288 pixeles Vox szenzor, 12 µm pixelméret
– 3.1 – 12.4x nagyítás (3.1x optikai, 1 – 4x digitális)
– 1816 m észlelési távolság
– 1280×960 pixeles kijelző, fotó, videó rögzítés
– beépített, tölthető + 2 db tartozék 18500 akku töltővel

Páratlan képminőség

Az új fejlesztésű 384×288 felbontású és 12 µm pixel méretű Vox hűtetlen mikrobolométer érzékelő mindig tűéles képet garantál. A hasonló kategóriájú konkurenciához képest lényegesen nagyobb pixelszámmal rendelkező készülék szemmel láthatóan részletesebb képpel került a piacra. Az új szoftver lehetővé teszi a kép finomítását, amely még nagy nagyítási fokozatokon is kifejezetten szép látványt biztosít. A mérnökök szinte teljesen el tudták tüntetni a digitális nagyítás során jelentkező pixelesedést. Az InfiRay kiemelt figyelemmel készítette 30 mm-es tubusátmérővel gyártott tradicionális céltávcsövét. Függetlenül a külső időjárási körülményektől a Tube tartós, teljesen alumínium háza, 50 Hz-es frissítése és a szenzor nagy felbontása lehetővé teszi, hogy a fókusztárcsa használatával csalódás mentes, mozgalmas képi világ táruljon a felhasználó elé, mely professzionális és egyben élménydús megfigyelést garantál a legigényesebb vadászok számára. A kontraszt állítás automatikus, a céltávcső a kép hierarchia erősítésével segíti elő a célpont gyorsabb megtalálását. A megfogalmazás mögött igazi tartalom van – az InfiRay szenzor kivételes kontraszttal és rendkívüli részletességgel segíti a felhasználót, hogy az igazán fontos információk jussanak el hozzá. Az 1280×960 pixeles kijelző méret jelenleg a legjobbak között van. A tökéletes élesség beállítása 4 előre elmentett profil segítségével gyorsmenüből kezelhető.

A részletek minél alaposabb megfigyelése a beépített PIP (kép a képben) funkció segítségével tovább fokozható akár célra tartás közben is emelt nagyítási fokozaton, miközben a képernyő többi részén a jobb eligazodás érdekében az eredeti területet tarthatja szemmel a felhasználó. A beépített 5 féle színmód meggyőzően informál a legkülönbözőbb élethelyzetekben és látási viszonyok között is.

A TL35 35 mm-es fókusztávolságú objektívje és kis, 12 µm pixelméretű csúcskategóriás szenzora révén egy emberalakot akár 1816 m-es távolságból is képes észlelniAz optikai nagyítás 3.1-szeres, ami a 4-szeres digitális nagyítás révén folyamatos, finom fokozatokban 12.4-szeresig növelhető – a legáltalánosabban használt nagyítási értékeket kínálva.

 

Felhasználóbarát kezelőfelület

A Tube hőkamera céltávcső megalkotásának kezdő lépéseinél a mérnökök az egyszerű és gyors kezelhetőséget tűzték ki célul. Teljes mértékben ikonos menürendszer, könnyen értelmezhető piktogramok, a legördülő menük esetében pedig átlátszóság segíti a felhasználót, hogy a terület szemmel tartása ne ütközzön akadályba a beállítások módosítása során sem. A felső forgótárcsa alapból a nagyítás állításáért felelős, megnyomva a menüt hívja be és az abban való navigálásra szolgál. Emellett mindössze négy darab kezelőgomb felel a ki- bekapcsolásért, a szín állításért és a fénykép rögzítésért.

A Tube TL35 kiváló nagyítási tartományt, mozgás szenzort, digitális iránytűt, WiFi képmegosztást, és 16 GB belső memóriája mellett akár 20.000 db fotó-, vagy videórögzítési opciót is kínál. A rögzített képek és videók egységesen 768×576 pixel felbontásúak, így végre valódi, látványos információval szolgálnak. Mindez ott válik lényegesen egyszerűbbé, hogy végtelenül egyszerűen és gyorsan férhetünk hozzá számítógépen keresztül, USB-C kábel segítségével az adatokhoz. A kábel töltőként és adatkapcsolati kábelként egyaránt szolgál.

Gyors gombbal a leggyakrabban használt funkciók, a szálkeresztek, a fényerő és a színmód állítható pillanatok alatt. A készülék 5 színmódot, 6 féle szálkeresztet és 4 féle szálkereszt színt kínál alapból.

Magas fokú ellenállóképesség

A minőségi, tradicionális kialakítás még a legmegrögzöttebb ellenzőket is meggyőzi. A masszív ház két akkumulátornak biztosít vízálló helyet. Egy készülékházba épített és egy cserélhető 18500-as szabványú akkumulátor segíti egymást a jó üzemidő elérése érdekében. A használat során csak a beépített akkuval akár 8 óra üzemidő is elérhető. A kiegészítő cserélhető akku akár 2 órával is megtoldhatja ezt az intervallumot. A készülék USB-C aljzattal rendelkezik.

Ultra tiszta üzemmód

A menürendszerből elérhető „Ultraclear” mód segítségével a céltávcső az előnytelen látási viszonyok, mint pl. sűrű köd, vagy eső közbeni tájékozódást segíti elő az érzékenység növelésével és a legapróbb részletek kiemelésével.

Az InfiRay most tényleg nagyot gurított ezzel az újdonsággal. Próbálja ki Ön is!

 * A terméket 2 db kiegészítő 18500-as akkumulátorral és egy két öblös töltővel  adjuk!

ADATOKAlap nagyítás (x):3,1

Gyártó :InfiRayTámogatott fénykép felbontások:768 x 576Támogatott videó felbontások:768 x 576Energiaellátás:beépített, tölthető akku + cserélhető 18500-as akkuKijelző:1280 x 960

Jótállás:Gyártó által vállalt garancia: 3 év. Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft – 100.000 Ft – 12 hónap. 100.001 Ft – 250.000 Ft – 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap.

Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.

Csatlakozók:USB-C töltő és adatkapcsolatBetekintési távolság:60 mmDioptria kompenzáció:-5 – +5 dptObjektív rendszer:35 mm fókusztávolságAdat tárolás:16 GB beépített memóriaCéltávcső nagyítás tartomány:3.1 – 12.4xDigitális zoom:2x, 3x, 4x, folyamatosKijelző szín üzemmódok:öt féleKépfrissítés:50 HzÜzemidő:akár 10 óraLátószög:7.5°x 5.6°Céltávcső frontlencse átmérő:35mmTömeg (g):900Középtubus átmérő:30Legkisebb nagyítás:3.1Legnagyobb nagyítás:12.4Vízszintes látószög (°): 7.5

Észlelési távolság:emberalak (1.7 x 0.5 m): 1816 mEgyéb tulajdonságok:

Beépített fénykép rögzítő és videó felvevő (24 óra videó, vagy 20.000 fénykép)
Video kimenet
WiFi – a látott kép mobil eszközre is kivetíthető

Frontlencse külső ház átmérő fókusztárcsával: 58 mmSzenzor:384×288 pixel, hűtetlen Vox mikrobolométer, 12 µm pixelméret; NETD: <= 50 mKTartozékok:hőkamera céltávcső, 2 db 30-as gyűrű rögzítéshez, puhafalú, erős hordtok vállszíjjal, töltő és videókábel, objektív tisztító kendő, 2 db 18500-as kiegészítő akkumulátor és egy két öblös töltő

Szín:feketeAnyaghasználat:alumínium