InfiRay Tube lézeres távmérő modul (ILR-1200-1) 195.000.-ft

A V2 szériával kompatibilis és bizonyos – utolsó szériás – V1 változatokkal illeszthető, egy ilyen sorozatot a gyártó külön készített fel a távmérő fogadására. Erről minden esetben csak a céltávcső gyári számának ismeretében tudunk pontos információt nyújtani.

Megérkezett az ILR-1200-1, a Bluetooth-os lézeres távmérő, mely ballisztikai precíziós eszközzé teszi a Tube hőkamera céltávcső szériát.

Az újdonság jól átgondolt mérnöki munka eredménye. Gyorsrögzítésű szereléke pillanatok alatt szerelhető a Tube céltávcsövek 30 mm-es tubusára, ahol tetszőleges szögben rögzíthető, hogy az a vadásznak a legkevesebb fejtörést és kitakarást okozza.

A külön tápegységről (CR123, vagy RCR123) üzemelő távmérő egyszeri párosítás után renkívül egyszerűen csatlakozik a céltávcsőhöz. Aktív kapcsolatát, a gyengülő jelet, vagy akár a merülő akkumulátort megfelelő LED jelzésekkel hozza a felhasználó tudtára. Csatlakoztatott lézeres távmérő esetén a céltávcső menüjében nem a stadiametrikus távolságmérő aktiválódik, hanem a külső készülék.

Bekapcsolás után a céltávcsőhöz való kapcsolódás automatikus és problémamentes, amennyiben azon aktiválva van a Bluetooth funkció.

A távolságmérő az InfOutdoorBC APP-on keresztül frissíthető szükség esetén.