INFIRAY RICO RH50R HŐKAMERA CÉLTÁVCSŐ LÉZERES TÁVOLSÁGMÉRŐVEL  .A termék aktuális áráról érdeklődni szíveskedjen!

– lézeres távolságmérővel
– 640×512 pixeles szenzor, 12 µm pixelméret
– 2.8 – 11.2-szeres nagyítás (2.8x optikai, 1 – 4x digitális)
– 2597 m észlelési távolság
– 1024×768 pixeles AMOLED kijelző
– cserélhető akkumulátorral

RÉSZLETEK

Ismerje meg a Rico hőkamera céltávcsöveket 12 µm pixelmérettel!

A Rico hőkamera céltávcső sorozat egy igazi multifunkcionális, bővíthető termék család. Az  RH50R változatnál az opcionálisan felszerelhető lézeres távolságmérő gyárilag mellékelve van a készülékhez. Ergonomikus formaterve és kitűnő képminősége rendkívül hatékony társsá teszi különösen éjszakai megfigyelések során, még esős és ködös időjárás esetén is. A készülék nyújtotta fejlett képkorrekció és a továbbfejlesztett kép optimalizáló rendszer újszerű képélményt garantál a kategóriában.

Páratlan képminőség

A Rico széria egy teljesen független fejlesztésű, nagy teljesítményű infravörös VOx szenzorral rendelkezik, mely kivételesen élénk, informatív képeket szolgáltat. A beépített 640×512 pixel méretű érzékelő és a képalkotó processzor együttese valóban lenyűgöző, akadás mentes, mozgalmas képi világot tár a felhasználó elé, mely professzionális és egyben élménydús megfigyelést garantál. A kontraszt állítás automatikus, a céltávcső a kép hierarchia erősítésével segíti elő a célpont gyorsabb megtalálását. Az 1024×768 pixeles AMOLED kijelző jelenleg az elérhető legjobb minőséget és kontrasztot garantálja – még szokatlanul hideg időben is. A tökéletes élesség beállítása 4 előre elmentett profil segítségével gyorsmenüből kezelhető.

A részletek minél alaposabb megfigyelése a beépített PIP (kép a képben) funkció segítségével tovább fokozható akár célra tartás közben is emelt nagyítási fokozaton, miközben a képernyő többi részén a jobb eligazodás érdekében az eredeti területet tarthatja szemmel a felhasználó. A beépített 4 féle színmód meggyőzően informál a legkülönbözőbb élethelyzetekben és látási viszonyok között is.

Új, 12 μm-es szenzor

A Rico 50 mm-es fókusztávolságú F1.1-es objektívje és kis, 12 µm pixelméretű csúcskategóriás szenzora révén egy emberalakot akár 2597 m-es távolságból is képes észlelniAz optikai nagyítás 2.8-szeres, ami a 4-szeres digitális nagyítás révén akár 11.2-szeresig növelhető.

Felhasználóbarát kezelőfelület

A Rico hőkamera céltávcső megalkotásának kezdő lépéseinél is az InfiRay mérnökök az egyszerű és gyors kezelhetőséget tűzték ki célul. Itt is találkozhatunk a teljes mértékben ikonos menürendszerrel, könnyen értelmezhető piktogramokkal, a legördülő menük esetében pedig átlátszóság segíti a felhasználót, hogy a terület szemmel tartása ne ütközzön akadályba a beállítások módosítása során sem. A mindössze három darab kezelőgomb közül minden menüpontban egyértelmű a belépés / kilépés, illetve le / fel funkciók használata.

A Rico kiválóan használható nagyítási tartománnyal rendelkezik, mozgás szenzora, digitális iránytűje, WiFi képmegosztása és 32 GB belső memóriája óriási kapacitást nyújt fotó-, vagy videórögzítési célokra. 

Kompakt méret, magas fokú ellenállóképesség

Az ésszerű ház kialakítás, a kompakt kivitel és a jól kezelhető súly mind-mind a kényelmesebb használhatóság alapjai. A használat során akár a 6 óra üzemidő is elérhető. A Rico széria hőkamera céltávcsövei akár 1000 G-ig kivételes lövésállóságról tesznek tanúbizonyságot.  A készülék USB-C aljzattal rendelkezik.

Ultra tiszta üzemmód

A menürendszerből elérhető „Ultraclear” mód segítségével a céltávcső az előnytelen látási viszonyok, mint pl. sűrű köd, vagy eső közbeni tájékozódást segíti elő az érzékenység növelésével és a legapróbb részletek kiemelésével.

Opcionális lézeres távolságmérő

A Rico széria nagy pontosságú lézeres távmérővel szerelhető fel. Az akár 1000 méter távolságon +/-1 méter pontossággal működő távmérő két üzemmódra képes. A felhasználó választhat egyszeri mérés és folyamatos szkennelés között. A folyamatos szkennelés lehetővé teszi a gyors helyezkedést a lehető legjobb lőállás felvétele érdekében.

Növelt észlelési távolság

A kiváló optika és a professzionális termikus szenzor akár kisebb mint 40 mK-es termikus érzékenységet (NETD) garantál, mely az elérhető egyik legjobb érték a jelen technológia mellett, és az elmúlt évek hőképeit messze megelőzi részletességét tekintve. Az RH50-el egy kb. 1.8 méter magas hőkibocsátó több mint 2500 méterről észlelhető.

Cserélhető akkumulátor csomag

A Rico egy beépített 3.7 V, 3820 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, mellyel ideális felhasználási körülmények között akár 6 óra üzemidő érhető el. A pillanatok alatt cserélhető akkumulátor még felhasználóbarátabbá teszi a céltávcsövet.

Beépített kép- és videó rögzítés

A megfigyelés során a Rico készíthet felvételeket. A rögzített adatok egyszerűen megoszthatóak a beépített WiFi segítségével. Az egyszerűen használható funkció és a nagyméretű beépített memória révén a különleges pillanatok alatt oszthatóak meg a kollégákkal, barátokkal, vagy családtagokkal.

Beépített gyorsulásmérő és digitális iránytű

A gyorsulásmérő és a digitális iránytű együttese növeli a pontosságot. A kijelzőn pontosan jelzi a lövés irányát és a fegyver esetleges döntött állapotát.ADATOKFelhasználáscéltávcsőGyártóInfIrayÉrzékelő felbontás 640 x 512 pixelMegjelenítő felbontás1024 x 768 pixelTermikus érzékenység – NETD ≤ 40 mKÉszlelési távolság 2 597 mAlap nagyítás (optikai) 2,8 XObjektív rendszer50 mm fókusztávolság F1.1Digitális zoom2x, 3x, 4xLegnagyobb nagyítás (optikai + digitális)11,2Szenzor640x512 pixel, 12 µm pixelméret; NETD: <= 40 mKKijelző1024×768 pixel, 0,39 inchAdat tárolás32 GB beépített memóriaEnergiaellátáscserélhető akkumulátor 3.7 V, 3820 mAhCsatlakozókUSB-CBetekintési távolság55 mmKilépő pupilla6 mmFrontlencse átmérő45 mmDioptria kompenzáció-5 – +5 dptKépfrissítés 50 HzKijelző szín üzemmódok4 féleLátószög8.8°x7.0°Legkisebb fókusztávolság3mLövésállóság1000JÜzemidőakár 6 óraVízállóságIP67Méretek250 x 61 x 58 mmTartozékokhőkamera céltávcső, akkumulátor, lézeres távolságmérő modul, picatinny szerelékSzínfeketeEgyéb tulajdonságokBeépített fénykép rögzítő és videó felvevő – akár 20.000 fényképhez; Bluetooth; Video kimenet; WiFi – a látott kép mobil eszközre is kivetíthető; Mozgás szenzor; Digitális iránytű; Lézeres távmérő opcionális.Készülék tömeg840gJótállás3 év gyártói garancia, melyből 1 év forgalmazói jótállás.