BERGARA THUMBHOLE GAVALLÉR PUSKA

Azoknak a vadászoknak, akik kiváló minőségű egylövetű puskát akarnak, a Bergara BA13 Take down ideális választás. Karcsú formája  és könnyen kezelhető kialakítása új mércét állít fel a megfizethető, egylövetű vadászpuskák között. Minden tus tartalmaz egy CrushZone® Recoil , visszarúgást gátló  padot. A gyors szerszám nélküli szétszerelés megkönnyíti a hordozhatóságot.

Cső :  fekete  színű karbonacél vagy rozsdamentes acél   három különféle tussal : fekete, Camo Wood és Camo Realtree® Edge.

Ráadásul az összes BERGARA TAKE DOWN puska DuraSight® Weaver-Style sínnel van felszerelve.

Bergara BA13 Take down 

A BA13 TAKE DOWN termékcsaládunk népszerű választás a vadászat szerelmeseinek . A Bergara csőveinek pontossága adja a BA13 TD egylövetű puska optimális teljesítményét utánkövetésre.

3 féle választható tus 

A szintetikus tus üvegszállal megerősített polimerből készül, és CrushZone® visszarúgást gátló párnával rendelkezik a további kényelem érdekében. Fekete, fa Camo és Realtree® Edge Camo színben kapható. 

Gyorsan szétszedhető Take down szerkezet

Fekete vagy rozsdamentes kivitelben érhető el. A kakas átállítható  a bal kezesek számára. A puska szerszám nélkül szétszerelhető, amely megkönnyíti bármilyen táskában való hordozását, és ideális kis helyen  való tároláshoz.

Bergara cső

Anyaga: 4140CrMo,  matt fekete színben vagy 416AISI acélcső .Az összes cső menetes és Durasight weaversínnel szerelt. 

Jelenleg elérhető kaliberek: 30-06, 8x57JRS.