Rólunk

A JAGD-BONN Vadászbolt „ Völgység fővárosában” Bonyhádon Kossuth u 30 alatt található.

Célunk a vadásztársadalom, és természet kedvelők tagjainak minél szélesebb körben való kiszolgálása . Mind minőségben ,mind szolgáltatásaink folyamatos bővítésével igyekszünk megfelelni a vásárlói igényeknek.

Üzletünkben megtalál mindent ami a sikeres vadászathoz szükséges. Lőfegyverek, lőszerek,távcsövek,vadász kések led lámpák és ezeken felül még számos kiegészítőt árusítunk. Fegyveréhez kínálunk tokokat , koffereket, táskákat,tároláshoz pedig fegyver szekrényeket. Puskájához, pisztolyához tisztító és ápoló termékeket is talál nálunk.

Engedély nélkül vásárolható fegyvereink között légpuskákat és pisztolyokat, CO2 fegyvereket,gáz sprayket gázriasztó fegyvereket,gumi lövedék lövő pisztolyokat és lőszereket, illetve kiegészítőket, lőlapokat,céltáblákat, lég lövedék fogókat céltávcsöveket és szerelékeket. A legújabb led technológiával készült fegyverlámpák, fejlámpák,és zseblámpákat megtalálja üzletünkben.

A Túrázás és természetjárás szerelmeseire is gondoltunk, kényelmes ruházattal, cipőkkel,hátizsákokkal, várjuk kedves vásárlóinkat.

Kedves Vásárlóinktól minden ötletet és igényt szívesen veszünk! (legfontosabb számunkra az Önök elvárásainak maximálisan megfelelni)

Ha megvan elégedve velünk, kérjük mondja el barátainak, ha bármi hiányosságot tapasztal kérjük mondja el nekünk ! Nézze meg kínálatunkat személyesen is !

Látogasson el hozzánk! Bonyhádon a Kossut l. u. 30 sz JAGD-BONN Vadászboltban !

Partnereink: