JAGD-BONN Vadászat és Túra felszerelések

TISZTELT VÁSÁRLÓINK! A KIALAKULT HELYZET MIATT SAJNOS ÜZLETÜNK A VISSZAVONÁSIG ZÁRVA TART!!!! AMENNYIBEN KONKRÉT VÁSÁRLÁSI SZÁNDÉKA VAN KÉREM JELEZZE TELEFONON 0630 544 0 744 2020 évtől nyitva tartásunk MEGVÁLTOZOTT !!!! Hétfőtől -Péntekig 9-17 óráig. Szombat - Vasárnap ZÁRVA !!! Időpont egyeztetéssel: 0630 5440 744 Tekintse meg kínálatunkat ! --------------------------------------------------------------- Használt vadász fegyver beszámítást az alábbiak szerint bonyolítjuk. Ön behozza üzletünkbe fegyverét, helyben történő átvizsgálás alapján mi adunk egy ajánlatot, amennyiben elfogadja készpénzben megvásároljuk Öntől. Az árat ha nem fogadja el akkor bizományos értékesítésre átvesszük a fegyvert, vagy Ön értékesíti más módon. Új fegyver vásárlása esetén a beszámítási értéket levonjuk a teljes összegből.

Kiemelt termékek

VALÓDI BŐR CSIZMA BÁRÁNY BÉLÉSSEL. 89.000.- HELYETT 69.900.-FT
GLOCK Marok fegyverek.
Vállaljuk , elejtett vadak preparálását. Korrekt áron gyors határidővel !
Gáz és riasztó fegyverek.
Mauser M12 MAX- Garancia a precizitásra Az új Mauser M12 MAX tökéletes ergonómiát és precizitást biztosít. MAXimális kontroll és pontosság.
Beköszönt a tél, állunk a megállóban és mindenki fázik. Kivéve minket, akik ezt a kabátot viseljük, a titok pedig a belső fűtés.