JAGD-BONN Vadászat és Túra felszerelések

2020 évtől nyitva tartásunk MEGVÁLTOZOTT !!!! Hétfő 9-17 ig. Kedd 9-17 ig. Szerda 9-17 ig. Csütörtök 9-17 ig. Péntek 9-17 ig. Szombat - Vasárnap ZÁRVA !!! Időpont egyeztetéssel: 0630 5440 744 Tekintse meg kínálatunkat ! --------------------------------------------------------------- Használt vadász fegyver beszámítást az alábbiak szerint bonyolítjuk. Ön behozza üzletünkbe fegyverét, helyben történő átvizsgálás alapján mi adunk egy ajánlatot, amennyiben elfogadja készpénzben megvásároljuk Öntől. Az árat ha nem fogadja el akkor bizományos értékesítésre átvesszük a fegyvert, vagy Ön értékesíti más módon. Új fegyver vásárlása esetén a beszámítási értéket levonjuk a teljes összegből.

Kiemelt termékek

INFO
Mauser M12 MAX- Garancia a precizitásra Az új Mauser M12 MAX tökéletes ergonómiát és precizitást biztosít. MAXimális kontroll és pontosság.
Delta távcsövek.
Megjelent az ÚJ Mauser M18 !
Afars TREK vadászbakancs. A vízhatlan, Comfortex® membránnal ellátott treking vadászcipő a legkiválóbb csiszolt marhabőr és Cordura kombinációjával készült.
Vadász öltönyök! Ünnepi viseletre 100% természetes anyagból készült öltönyöket ajánlunk.(90 %Kasmír t. gyapjú+10 % viszkóz+ selyem béléssel) 3 részes szett: ZAKÓ+MELLÉNY+ NADRÁG /egyenként is is vásárolható! / Klasszikus öltöny és SLIM modellben is választható! Eredeti ár: 86.500.-
Gáz és riasztó fegyverek.